blogMoře, srdce, plynutí a voda aneb jógová cesta do Vietnamu

Moře, srdce, plynutí a voda aneb jógová cesta do Vietnamu

Zdá se, že právě tento citát může být mottem pro další společnou cestu s Adélkou z Essence for life. Věřte, že se na všechny pobyty připravujeme s několikaměsíčním předstihem. Několikrát se spolu i samy ladíme na ta či ona správná místa, opravdový záměr a smysl cesty, abychom vám poskytly to nejlepší. Každá z nás má svůj osobnostní díl, který do jógových cest dáváme z celého srdce. Ze srdce podobajícího se moři, abychom vynesly své perly na povrch a mohly vám je nejen nabídnout, ale být vám nápomocny v pravou chvíli, na správném místě objevit a vynést i ty vaše.

„Srdce člověka je velmi podobné moři, má své bouře, má své přílivy a ve svých hloubkách má i své perly.“

Vincent van Gogh

S radostí a nadšením vás zveme na cestu do magických míst zátoky Ha Long a blízkého ostrova Cat Ba. Zde nás čeká deset společných dnů plných propojení vody, ženského jemného plynutí, fantastické výhledy do úžasné krajiny, stejně jako vhledy do nás samých, zastavení v pohybu i pohyb v zastavení a mnoho dalšího.

nspirovat nás budou odolná skaliska vápencových vrstev vynořujících se z moře. Jako by představovala každou z nás se svoji ženskou silou, odlišnostmi a jedinečností. Kde jinde si vyberete svoji symboliku odolnosti a vnitřní síly, než v rozmanité zátoce Ha Long?

Také se ponoříme do mořských vln, aby nás ukonejšily, objaly a připomněly jemnost a plynutí, které máme pro ostatní a popravdě, na sebe někdy zapomínáme.

Čeká nás pobyt za krásami severní části Vietnamu s jógovými lekcemi propojenými s živly. Mám moc ráda spojení vody, jemné dynamiky i zastavení připomínající hloubku, pohyb, klid i čistotu životadárné tekutiny. Stejně tak jako mi imponuje ženský element vody pojící se s Měsícem, který v závěru našeho pobytu téměř dosáhne novu. Jak symbolické.

Pro plán cesty, podmínky a přihlášení se podívejte zde:

https://www.essenceforlife.cz/joga-ve-vietnamu/ 

 Moc se na vás těšíme Iva a Adéla.

Všechny lekce jógy probíhají v současné době v klidném prostředí rodinného fitness centra Muscle Factory Březnice.

IC Yoga  Březnice 

Muscle Factory Březnice

Rožmitálska 144, 262 72 Březnice

tel.:605 724 977, e-mail: ivaceradska@seznam.cz