blog„Bolest je jistá, utrpení je volitelné“ Buddha

„Bolest je jistá, utrpení je volitelné“ Buddha

Je na čase podělit se s vámi o moji cestu ke kurzům a lekcím zdravých zad. Není nic lepšího než vlastní osobní zkušenost, na tom se zcela určitě shodneme.

Když jsem v útlém dětství skotačila na louce, chvíli nohama nahoru, chvíli celá ve vzduchu, nemohla jsem vědět cokoliv o existenci bolesti. Natož o možnosti, že by mi to, co tak krásně funguje a dovoluje mi dělat bezstarostné artistické kousky, mohlo jednoho dne oznámit, že už toho má dost! Jojo, moje tělo řeklo ANO, moje hlava ještě několik let říkala NE.

Jak jinak než s LEHKOSTÍ, RADOSTÍ a zvědavostí.

Několik let již vím, že i s handicapem v podobě zborcené, a tak trochu komplikované páteře, lze žít docela fajn a bohatý život. Dokonce, že díky své zvídavosti (a to je správná podoba zvědavosti) a zájmu o zdravé, funkční tělo a o správné a zdravé principy jakéhokoliv pohybu, mohu předávat své znalosti a zkušenosti dál.

 

Vlastně stále, pokud se cítím dobře, dělám vylomeniny.

Vše asi dlouho plyne tak, jak přirozeně má. Den za dnem, lekce střídá lekci, známé tváře míjí nové a vás je stále víc. Co víc si přát?

Jste skvělí.

Nejen to, chcete víc, to je skvělé na druhou!

Současně mě velmi těší zájem, který o otevřené lekce jógy pro zdravá záda projevujete. V nich se věnujeme naprosto základním, a tedy podstatným pohybům. Často opravdu miniaturním, o které by nás mnohdy nenapadlo svojí pozorností zavadit.

 Právě pro ty z vás, hlubších znalostí a souvislostí chtivých, připravuji ucelený desetitýdenní uzavřený kurz jógy pro zdravá záda.

Je určen pro ty z vás, kteří máte případně nějakou tu odchylku pohybového aparátu (doporučuji konzultaci s lékařem) i pro ty, kteří chtějí efektivně, preventivně využít čas pro své (nejen) fyzické tělo.

Všechny lekce jógy probíhají v současné době v klidném prostředí rodinného fitness centra Muscle Factory Březnice.

IC Yoga  Březnice 

Muscle Factory Březnice

Rožmitálska 144, 262 72 Březnice

tel.:605 724 977, e-mail: ivaceradska@seznam.cz